Organisatie

Aanvragen kan volgens tekening of monster.
Indien gewenst wordt eerst de Nederlandse vestiging van de producent bezocht, zodat details kunnen worden doorgesproken en u zich kunt overtuigen van de mogelijkheden die MFT u kan bieden.
In het geval van een aanvraag volgens monster wordt eerst een producttekening aangemaakt; dit gelet op het feit dat van een monster geen nominale maten afgeleid kunnen worden. Een vrijblijvende offerte volgt doorgaans binnen enkele werkdagen.
Bij prijsovereenstemming wordt altijd eerst een proto-serie aangeboden. Na schriftelijke vrijgave proto-serie volgt de 0-serie en wordt eventueel speciaal aangemaakte tooling in rekening gebracht. Na schriftelijke vrijgave van de 0-serie door de opdrachtgever wordt de productieserie opgestart.

 

Kwaliteit:
Draai- en freeswerk kan worden voorzien van de benodigde PPAP documentatie en bemonstering. Veel van onze producenten zijn ISO-9001 gecertificeerd en zijn bekend met de nieuwe IATF-normen.

Alle toegepaste staalsoorten kunnen worden geleverd met een 3.1 certificaat of een 2.2 attest.

 

Algemene Voorwaarden:

  • Op alle uitgebrachte offertes, orderbevestigingen en andere correspondentie zijn de algemene verkoopvoorwaarden van de fabrikant van toepassing.
  • Een exemplaar wordt op verzoek kosteloos verstrekt.
  • Belevering en facturatie rechtstreeks door de fabrikant.
  • Alle offertes worden uitgebracht onder voorbehoud van definitieve acceptatie door de fabrikant.

Graag zouden wij de mogelijkheden die MFT u kan bieden mondeling toelichten. Wij verzoeken u vriendelijk contact met ons op te nemen via info@mft-enter  voor het maken van een afspraak.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.